Kielikampuksen Zombipakohuonepeli Tutkijoiden Yössä 24.9.

  • Aika 24.09.2021 klo 18.0021.00 (Europe/Helsinki / UTC300)
  • Web-osoite Web-osoite
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

 zombiposteri2.png

Huom! Pakohuonepeli on varattu täyteen, ja ilmoittautuminen peliin on suljettu. (22.9. klo 14.00)

Hui! Zombivirus riehuu maailmassa, ja vain rohkeimmat sankarit voivat pelastaa meidät kaikki totaaliselta zombiutumiselta!

Jyväskylän yliopiston Kielikampus järjestää zombiteemaisen virtuaalisen pakopelin perjantaina 24.9. osana Tutkijoiden yötä. Peli vie sinut biologian laitoksen syövereihin urhean vahtimestarin mukana, ja pääset testaamaan omia ongelmanratkaisutaitojasi, hoksottimiasi ja monikielisiä viestintätaitojasi samalla, kun autat pelastamaan maailman. Minkään tietyn vieraan kielen taitoja ei pelissä tarvita, mutta pelin tehtävät vievät sinua kielten ja koodien maailmaan. Pelissä on K15-ikäraja.

Huomio viime vuoden osallistujille! Peli on paranneltu, mutta sisällöltään samanlainen versio viime vuonna toteutetusta zombi-pakohuoneesta. Jos autoit vahtimestarin pakoon jo viime vuonna, tämä peli voi olla siis turhankin helppo. Toki saat tulla pelastamaan maailman uudestaankin!

Kerää joukkue ja ilmoittaudu Liveto-alustan kautta 22.9. mennessä

Peliaikoja on 24.9. klo 18-19, 19-20 ja 20-21. Pelin kesto on 60 minuuttia. Paikkoja on rajatusti, joten ilmoittaudu tapahtumaan etukäteen! Kerää 2-5 hengen tiimi, ja ilmoittaudu valmiin joukkueen kanssa. Vain joukkueen johtaja ilmoittautuu.

Ilmoittautuminen onnistuu tapahtumasivun kautta: events.liveto.io/events/tutkijoiden-yo-2021

Ilmoittautumisen yhteydessä sinun tulee luoda tunnukset Liveto-alustalle. Ilmoittaudu pakohuoneeseen haluamanasi ajankohtana (klo 18, 19, tai 20).

liveto ilmoittautuminen pakohuonepeli.jpg

Pakohuonepeliä pelataan Zoomin kautta

Pelipäivän iltana saavu/saapukaa joukkueenne kanssa Zoomiin 15 minuuttia ennen peliaikanne alkua!

Peliä pelataan verkossa videopuhelussa, ja tarvitset pelaamiseen tietokoneen, tai Zoom-sovelluksen puhelimeen, sekä nettiyhteyden. Voit ladata Zoom-sovelluksen myös tietokoneelle. Saatte pelin Zoom-linkin sähköpostiin peliä edeltävänä päivänä.

Voitte pelata pakohuonepeliä yhdellä tai useammalla laitteella. Mikäli osallistutte useammalla laitteella, ilmoittautunut tiimin vetäjä jakaa Zoom-linkin muille tiimin jäsenille.

Voit pelata myös englanniksi!

Peli on pelattavissa suomeksi tai englanniksi. Paikalla olevat pelinvetäjät auttavat molemmilla kielillä. Ohjeet englanniksi.

Katso koko Tutkijoiden yön ohjelma ja seuraa somessa!

Katso myös koko Tutkijoiden yön ohjelma!

Seuraa myös Kielikampuksen Twitteriä @kielikampus 
sekä MoVin Instagramia @jyu_movi
joissa julkaistaan hyytävää ennakkomateriaalia aina Tutkijoiden Yön alkamiseen asti!

twitter.png

Instagram.png

Katso trailerivideo!