IKI - Innovatiivisen kielikasvatuksen kartta ja kompassi

iki_kansikuva_crop.jpg

Innovatiivisen kielikasvatuksen kartta ja kompassi -hanke (2018-2021) on kartoittanut, kehittänyt, jakanut ja laajentanut kielikasvatuksen innovaatioita yhteistyössä IKI-verkoston kielikasvattajien, opettajaopiskelijoiden, tutkijoiden ja opettajankouluttajien kanssa. Hankkeen lopputuotteena on luotu IKI-hankkeen käsikirja: "Innovatiivisen kielikasvatuksen kartta ja kompassi: Askeleita kehittämistyöhön". 

Käsikirja tarjoaa ideoita ja inspiraatiota oman toiminnan kehittämisen tueksi. Käsikirja sisältää hankkeen tutkijoiden ja opettajankouluttajien kirjoittamia tekstejä, jotka tarjoavat periaatteita toimintaan sekä aktiviteettikuvauksia, jotka ovat konkreettisia ideoita toimintaan. Haluamme käsikirjan avulla kannustaa kielikasvattajia arvostamaan omaa työtään sekä tukea heitä luomaan uutta olemassa olevien aktiviteettien pohjalta. Kirja on kaksikielinen (suomi ja ruotsi) ja voit lukea kirjaa haluamallasi kielellä. 

Tästä pääset lukemaan käsikirjaa. Tulostusversion käsikirjasta pääset lataamaan tästäInspiroivia hetkiä käsikirjan parissa! 

Lisätietoja IKI-hankkeesta: www.jyu.fi/iki ja www.ikihanke.fi

IKI-hanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Lue IKI-hankkeen blogia

Blogin kansikuva

IKI-hankkeen blogikirjoitukset tarjoavat erinomaisen kattauksen näkökulmia kielikasvatukseen. Blogissa kirjoittajina on opettajankouluttajia, tutkijoita ja opettajaopiskelijoita. Tekstit on kirjoitettu vuosien 2019-2021 aikana.