Uusi podcast kielikasvatuksesta: Kiel(t)ten päällä

IKI-hanke (Innovatiivisen kielikasvatuksen kartta ja kompassi) julkaisee uuden podcast-sarjan, jonka teemat liittyvät kielikasvatukseen, monikielisyyteen, kielikasvatuksen käytänteisiin sekä tulevaisuuden kielikasvatukseen.

Kiel(t)ten päällä -podcastin jaksoissa vieraina on alansa asiantuntijoita, niin tutkijoita kuin opettajia. Jaksoissa keskustellaan rennolla otteella kielikasvatuksen teemoista sekä tarjotaan lukuvinkkejä ja ideoita toimintaan. Jaksoja julkaistaan elokuun ajan maanantaisin aina yhteen teemaan liittyen. Podcast-jaksot ovat vapaasti käytettävissä niin omaksi iloksi kuin myös opetuksessa. Jaksot ovat kuunneltavissa toukokuun 2022 loppuun saakka.

Podcastia pääset kuuntelemaan Spotifyn kautta sekä Moniviestimestä tekstitettynä. Kaikki jaksot löydät helpoiten Kielikampuksen verkkosivujen kautta.

Ensimmäinen jakso on jo julkaistu! Miten kielikasvatus, monikielisyys ja kielitietoisuus näkyvät päiväkodeissa ja kouluissa? Tässä jaksossa Liisa Lempelin kanssa keskustelemassa ovat projektitutkija Katri Hansell, lehtori Merja Kauppinen ja yliopistonopettaja Kristiina Skinnari.