Kielikampus Yläkaupungin Yössä 19.5.2018 / Language Campus in Yläkaupungin Yö city festival on May 19th, 2018

Kielikampus oli mukana Yläkaupungin yössä lauantaina 19.5.2018. Iloinen joukko kielikampuslaisia järjesti Mäki-Matin perhepuistossa kielisuihkutusta lapsille. Tarjolla oli pelejä ja leikkejä eri kielillä, korealaisten kirjanmerkkien askartelua, väritystehtäviä ja kasvomaalausta. Ilma oli mitä mainioin ja väkeä todella paljon liikkeellä.

kuva kielisuihku 1.jpg    kuva kielisuihku 2.jpg   

kuva kielisuihku 3.jpg

***

Kielisuihkutus on lapsille ja perheille suunnattu toiminnallinen leikkituokio, jossa lauletaan, liikutaan ja leikitään eri kielten tahdissa. Suihkuttelussa opetellaan värien, numeroiden ja ruumiinosien nimiä sekä maistellaan niihin liittyviä uusia äänteitä. Kielisuihkun lisäksi Kielikampuksen pisteellä on tarjolla mm. väritystehtäviä, kasvomaalausta sekä mielenkiintoista tietoa kielistä ja kieltenopiskelusta.

Katso tapahtuman mainos

Lisätietoa Yläkaupungin Yöstä

Language shower is an active play session for children and families where we sing, move and play using different languages. We learn the names of colours, numbers and body parts and get to know new speech sounds. In addition to language showers, you can attend side activities like colouring or face painting or just pop in to get information about languages and language learning.

Check out the poster of the event

More information about Yläkaupungin yö city festival