Kielikampuksen kielisuihkutusta Mäki-Matin perhepuistossa 20.5.2017

liput.jpg                kielisuihkun-ohjelma-e1496901879636

 

Kielikampus keräsi jälleen kokoon kielisuihkutustiimin ja jalkautui Yläkaupungin Yössä Mäki-Matin perhepuistoon lauantai-aamupäivänä 20.5.2017. Ohjelmaan sisältyi Kielikampuksen opiskelijoiden eli Satun, Millan, Anun, Pauliinan ja Kaisan suunnittelema kielisuihkutusohjelma, jossa perhepuistoon tulleet lapset ja perheet pääsivät tutustumaan eri kieliin laulujen ja leikkien avulla. Leikkejä järjestettiin kuudella kielellä; ruotsiksi, ranskaksi, englanniksi, venäjäksi, espanjaksi sekä suomalaisella viittomakielellä.

Oheistoimintana hyväntuulinen tiimimme järjesti pisteellemme kasvomaalausta, väritystehtäviä ja taustamusiikkia.

 

kielisuihkutusta    kasvomaalausta   kielisuihku_poyta

 

”Lapsia oli kaiken ikäisiä, taaperoista ehkä 8-vuotiaisiin saakka. Lasten vanhemmat olivat myös innokkaasti mukana, ja saimme erään sivullisen eläkeläisenkin osallistumaan espanjan ja suomen kielen suihkutustuokioon. Kaikilla tuntui olevan hyvin hauskaa. Oli yllättävää nähdä, kuinka paljon lapset ymmärsivät elekielellä. ” (Anu, kielisuihkuttaja)

”Koen, että onnistuimme välittämään tuokioissamme ainakin sitä iloa, jota kielet ja kielten opiskelu parhaimmillaan ovat. Myös moni vanhemmista oli ilolla ja innolla mukana tuokioissa – toivottavasti se kantaa hedelmää vielä myöhemminkin!” (Satu, kielisuihkuttaja)

Kiitokset osallistujille sekä hienolle tiimillemme mukavasta aamutuokiosta Mäki-Matissa!