Ruotsi keskellä Suomea 8.11.2021

Tervetuloa Svenska dagenin inspiroimaan Ruotsi keskellä Suomea -tapahtumaan, jossa yliopiston Päärakennuksen aula muuttuu niin ruotsia kuin muitakin kieliä juhlistavaksi tapahtumaksi!

ruotsi keskellä suomea 700 FIN.jpg

Aika: 8.11.2021 13:00 — 16:00
Sijainti: Seminaarinmaki, Yliopiston päärakennuksen aula

Tule kysymään ja kuulemaan ruotsin kielestä ja sen opiskelusta Jyväskylässä, tapaamaan iki-ihania luku- ja kaverikoiria ja testaamaan Modigt svenska -mobiilipeliä. Tapahtumassa on myös kirjanvaihtopiste, johon voit tuoda itsellesi tarpeettomia kirjoja ja tehdä löytöjä.

Tässä Jyväskylän yliopiston Kielikampuksen järjestämässä tapahtumassa mukana ovat Kielikampuksen toimijoiden lisäksi myös Pohjola-Norden Jyväskylä ja Svenska Sällskapet i Jyväskylä.

Luku- ja kaverikoira

Osallistu Svenska Jyväskylässä -kuvakilpailuun!

Osallistu kuvakilpailuun ja näytä, miten Ruotsi tai ruotsi näkyy Jyväskylässä. Jaa kuvasi Instagramissa hashtagilla #svenskaJKL tai lähetä se sähköpostitse osoitteeseen kielikampus@jyu.fi. Jaa kuva 7.11. mennessä, niin olet mukana kisassa!

Palkintona kolmelle luovimman ja kekseliäimmän kuvan napanneelle on leffaliput ja -eväät sekä kuvaajalle että yhdelle ystävälle.

Tapahtuman järjestävät Kielikampus ja Häng med 2.0, joka on Svenska Kulturfondenin rahoittama hanke.

Ohjelma

 

Lisätietoja:
Pasi Ikonen
Koordinaattori, Kielikampus
kielikampus@jyu.fi

Kati Kajander
lehtori
opettajankoulutuslaitos
kati.kajander@jyu.fi
+358408011912