Luentosarja/lecture series 20.3. – 4.4.2014

Taas on se aika vuodesta, jolloin Kielikeskus tarjoaa mielenkiintoisia luentoja erilaisista kieli- ja kulttuuriaiheista. Luennot ovat osa Fundamentals in Multilingual and Intercultral communication –kurssia, mutta ne ovat avoimia kaikille. Ajankohta on 20.3. – 4.4.2014. Tänä keväänä, kuten edelliselläkin kerralla, mukana on paljon mielenkiintoisia luennoitsijoita ja aiheita. Teemoina ovat mm. ”Mutual Intelligibility of Slavic Languages. Who can understand whom?”, “Colombia: A closer view to an uncovered society.” “A journey through Sweden”, “Arabic world and culture in western media” ja “Ethnic diversity in Latin America reflected in arts and society”.

HUOM! Lista täydentyy jatkuvasti, joten ole kuulolla!

Koko luentolistan aikoineen ja paikkoineen löydät suoraan osoitteesta https://kielikeskus.jyu.fi/opetus/kvt/XYHX003%20Optional%20lectures

Luentoja saa mainostaa koko yliopistoyhteisölle, kuten myös ulkopuolisille aiheesta kiinnostuneille! Luennoille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen!

Lisätietoja: Lotta Kokkonen lotta.o.kokkonen@jyu.fi

Open language and culture specific lectures are here again! The University Language Centre is offering these lectures between the 20th of March  and 4th of April. The titles include for example the following: ”Mutual Intelligibility of Slavic Languages. Who can understand whom?”, “Colombia: A closer view to an uncovered society.” “A journey through Sweden”, “Arabic world and culture in western media” and  “Ethnic diversity in Latin America reflected in arts and society”. Please do notice that the list of lectures is being updated all the time.

The list of the lectures (dates, times and places) can be found at https://kielikeskus.jyu.fi/opetus/kvt/XYHX003%20Optional%20lectures

These lectures are open to anyone, to the whole of the university community and outsiders alike. There is no need to register beforehand!

More information: Lotta Kokkonen (lotta.o.kokkonen@jyu.fi)

Students, staff members, insiders and outsiders;  Everyone is warmly welcomed!