FM Kristiina Skinnarin väitöstilaisuus

FM Kristiina Skinnarin soveltavan kielitieteen väitöskirjan ”Tässä ryhmässä olen aika hyvä.” Ekologinen näkökulma kielenoppijaidentiteetteihin peruskoulun viidennen ja kuudennen luokan englannin opetuksessa. tarkastustilaisuus pidetään pe 7.12.2012 klo 12 Vanhassa juhlasalissa (S212). Vastaväittäjänä toimii professori Liisa Tainio (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Sari Pöyhönen.

Lämpimästi tervetuloa!

***

M.A. Kristiina Skinnari defends her doctoral dissertation titled ”Tässä ryhmässä olen aika hyvä.” Ekologinen näkökulma kielenoppijaidentiteetteihin peruskoulun viidennen ja kuudennen luokan englannin opetuksessa on 7 Dec 2012, 12.00 pm at Seminaarinmäki, Old festival hall, S212. Opponent Professor Liisa Tainio (University of Helsinki) and custos Professor Sari Pöyhönen (University of Jyväskylä).

Warmly welcome!