Lasten kielileiri täyttyy innokkaista kielenoppijoista

Kielikampuksen (kielten laitos ja opettajankoulutuslaitoksen kielipedagogiikka) ja Jyväskylän kaupungin järjestämä lasten kielileiri järjestetään 5.-9.6.2017 (vko 23)  Seminaarinmäen kampuksella. Leiri on tarkoitettu 2005-2009 syntyneille lapsille. Leiri on päiväleiri, toimintaa on 9-15 kunakin leiripäivänä. Leirille otetaan enintään 84 lasta (7 ryhmää, kussakin max 12 lasta)

Kuudetta kertaa järjestettävällä leirillä on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana suomi toisena kielenä. Muut kielet ovat englanti, espanja, ranska, ruotsi, saksa, venäjä.

Leirin tavoitteena on tutustuttaa lapset uuteen kieleen ja kulttuuriin toiminnan kautta, kokaten, retkeillen, pelaten ja liikkuen. Esitietoja ei vaadita. Leirin vetäjinä toimivat kielten opettajaksi ja luokanopettajaksi opiskelevat opettajankouluttajien opastuksella.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Leirille ilmoittautui kaikkiaan 249 lasta. Kiitos kaikille ilmoittautuneille! Paikat arvotaan ja etusijalla ovat ensikertalaiset. Suuren kysynnän vuoksi englannin ryhmiä tulee kaksi, muita kieliä (espanja, ranska, ruotsi, saksa,  venäjä) kutakin yksi. Kaikille huoltajille lähtee sähköpostitse tieto arvonnan tuloksesta viimeistään 7.4.2017.

Leirin sivut osoitteessa: https://www.kielileiri.jyu.fi/

Yliopistonlehtori Katja Mäntylä