Toiminnallisella kielileirillä koululaiset pääsevät tutustumaan saksan kieleen ja kulttuuriin

Jyväskylän yliopiston Kielikampus yhteistyössä Jyväskylän kaupungin opetuspalveluiden ja Kielitivoli-hankkeen kanssa järjestää 10-12 –vuotiaille oppilaille kielileirin 11.–15.6.2012 (viikko 24) klo 9-15, leiripaikkana Jyväskylän yliopiston kielten laitos (P-rakennus, Seminaarinkatu 15). Leirin tavoitteena on saada lapset oppimaan saksan kieltä huomaamatta toiminnan kautta, kokaten, retkeillen, pelaten ja liikkuen. Leirin vetäjinä toimivat saksan opiskelijat kielten laitoksen ja opettajankoulutuslaitoksen henkilökunnan opastuksella.

Kurssin osallistumismaksu on 50 euroa/viikko, johon sisältyy ruokailu ja vakuutus.

Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Leiri toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10.
Leiriä koskeviin kysymyksiin vastaa Kielikampuksen tutkimuskoordinaattori Emese Mátyás (puh. 040 805 3218). Sitova ilmoittautuminen leirille viimeistään 21.5. sähköpostitse osoitteeseen: emese.e.matyas@jyu.fi