Lasten kielileiri

Kielikampuksen toiminnallisella kielileirillä tutustutaan saksan, ruotsin, englannin ja venäjän kieleen

Jyväskylän yliopiston Kielikampus järjestää yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kanssa 9–12-vuotiaille lapsille suunnatun kielileirin 9.–13.6.2014 (viikko 24). Leiripäivinä on toimintaa klo 9–15 Jyväskylän yliopiston Seminaarimäen kampuksella.

Leirin tavoitteena on tutustuttaa lapset saksan, ruotsin, englannin tai venäjän kieleen ja sen oppimiseen toiminnan kautta, kokaten, retkeillen, pelaten ja liikkuen. Esitietoja ei vaadita. Leirin vetäjinä toimivat kielten laitoksen ja opettajankoulutuslaitoksen opiskelijat opettajankouluttajien opastuksella. Jo kolmatta kertaa järjestettävä leiri on tänä vuonna mittavampi kuin koskaan, ja sitä tukee Suomen Kulttuurirahasto. Ruotsia ja ensi kertaa mukana olevaa englantia on tarjolla kaksi ryhmää, saksaa ja venäjää molempia yksi.

Kurssin osallistumismaksu on 25 euroa/viikko, johon sisältyy ruokailu ja vakuutus. Mukaan mahtuu 72 ensimmäiseksi ilmoittautunutta lasta.

Ilmoittautuminen alkaa: 2.4.2014 klo 8.00
Ilmoittautuminen päättyy: 16.4.2014