Kirjoituskilpailu opiskelijoille – koulun vuorovaikutusta pohtimaan

Jyväskylän yliopiston Kielikampus -yhteistyöfoorumi järjestää yhteistyössä allekirjoittaneiden kanssa opiskelijoilleen kirjoituskilpailun.

Pyydämme sinua mukaan muistelemaan oman kouluaikasi kokemuksia koulun vuorovaikutuksesta ja siitä, miten kokemasi ilmapiiri vaikutti sinun oppimisprosessiisi. Erityisesti haluaisimme muistoja äidinkielen ja vieraiden kielten opetuksesta, mutta voit kirjoittaa myös muiden oppiaineiden ja koko koulun viestintäilmapiirin kannalta.

Etsimme omaa tutkimustamme varten kertomuksia niin hyvistä kuin huonoistakin kokemuksista. Kirjoittamalla voit saada oman äänesi kuuluviin ja vaikuttaa koulusta ja sen uudistustarpeista käytävään keskusteluun! Klikkaamalla linkkejä löydät tarkemmat ohjeet sekä tutkimuslupalomakkeen, jossa voit antaa luvan kirjoitelmasi käyttöön tutkimuskäyttöön. Aikaa kirjoittamiseen on 22.3. 2013 saakka. Luvassa on myös palkintoja!

Tervetuloa kirjoittamaan!

Hannele Dufva & Anu Halvari