KIELI KAIKKIALLA KOULUSSA: TIETOA, TAITOA, TOIMINTAA – seminaarin ohjelma julkaistu

Perjantaina 12.4.2013, klo 12.00-16.30
Jyväskylän yliopisto, Agoran Auditorio 2 (Mattilanniemi 2)

Kiinnitetäänkö kielellisiin näkökulmiin riittävästi huomiota eri oppiaineiden opetuksessa? Vai onko tekstien, oppikirjojen ja tehtävien kielen selittäminen oppilaille kodin tehtävä? Toteutuuko kielten opettajien ja aineenopettajien yhteistyö koulun arjessa? Pitäisikö eri oppiaineiden sisältöjä arvioidessa tarkastella myös kielellisten tavoitteiden saavuttamista?

Seminaarissa paneudutaan kielen rooliin tiedon rakentumisessa koulun eri oppiaineissa perus- ja toisen asteen opetuksessa. Kielen ja sisällön erottamatonta yhteyttä pohtivat paneelikeskustelussa kielen- ja aineenopettaja, lukiolainen, tutkija sekä opetushallituksen ja kustantamon edustaja. Yleisöllä on mahdollisuus osallistua seminaarin kulkuun ja tilaisuutta kannattelevat myös oppilaiden omat näkemykset eri oppiaineiden kielestä. Tunnelmaa keventää K-Mikko.

SEMINAARI TARKKA OHJELMA ON LUETTAVISSA TÄSTÄ

Kahvitarjoilun järjestämiseksi pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan 7.4. 2013 mennessä osoitteeseen kielikampus@jyu.fi

HUOM! Voit vaikuttaa seminaarin sisältöön lähettämällä ajatuksesi seminaarin järjestäjille tapahtuman www-sivuilla:

Lisätietoja: kielikampus@jyu.fi

Lämpimästi tervetuloa!