Kielikampuksen vuosittainen tunnustuspalkinto psykologian opiskelijalle Jenni Kankaanpäälle

Kielikampus on päättänyt jakaa vuosittaisen palkinnon erityisen ansioituneelle opiskelijalle tai henkilökunnan jäsenelle. Palkinto jaetaan tunnustuksena aktiivisesta toiminnasta kielten opetuksen ja tutkimuksen hyväksi Jyväskylän yliopistossa.

Kielikampuksen ensimmäinen tunnustuspalkinto myönnettiin psykologian opiskelijalle Jenni Kankaanpäälle.

Kankaanpää on kolmannen vuoden opiskelija, joka osallistui syyslukukaudella 2010 kielikeskuksen järjestämälle Academic Reading and Communication Skills –kurssille. Kurssin antia hyödyntäen hän teki omaan tutkimustyöhönsä perustuvan posterin, jota hän pääsi esittelemään toukokuussa 2011 järjestetyssä European Federation of Psychology Students Association –kongressissa. Kankaanpään posteri sai tapahtumassa suurta kiitosta.

Tämän lisäksi Kankaanpää esiintyi myös Kielikampuksen helmikuisessa avajaisseminaarissa yhdessä opettajansa Marlen Harrisonin kanssa. Kankaanpää kertoi tapahtumassa omista oppimiskokemuksistaan, ja seminaarin jälkeen häntä pyydettiin kirjoittamaan niistä artikkeli kotimaiseen sähköiseen julkaisuun. Hän on myös osallistunut aktiivisesti opetuksen kehittämistyöhön ja saanut siitä kiitosta muilta opiskelijoilta.

Kankaanpää vastaanotti palkintonsa kesäkuun alussa järjestetyssä New Dynamics of Language Learning –konferenssissa, jossa hän myös itse esitteli kiiteltyä posteriaan.