Kielikampuksen monikielisellä kesäleirillä tutustutaan saksan, ruotsin ja venäjän kieleen

Jyväskylän yliopiston Kielikampus yhteistyössä Jyväskylän kaupungin ja Kielitivolin Keski-Suomen ja Pohjanmaan alueverkoston kanssa järjestää 10-12 –vuotiaille oppilaille toiminnallisen kielileirin 10.–14.6.2013 (viikko 24), klo 9-15. Leiripaikkana on Liikunta-rakennus Jyväskylän yliopiston Seminaarimäen kampuksella (Keskussairaalantie 4).

Leirin tavoitteena on saada lapset oppimaan saksan, ruotsin ja venäjän kieltä huomaamatta toiminnan kautta, kokaten, retkeillen, pelaten ja liikkuen. Leirin vetäjinä toimivat kielten laitoksen opiskelijat kielten laitoksen ja opettajankoulutuslaitoksen henkilökunnan opastuksella.

Kurssin osallistumismaksu on 50 euroa/viikko, johon sisältyy ruokailu ja vakuutus.

Mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, jokaiseen kieliryhmään otetaan 10 oppilasta.

Ilmoittautuminen alkaa: 2.4.2013
Ilmoittautuminen päättyy: 14.4.2013
Ilmoittaudu osoitteessa: www. peda.net/veraja/projektit/kielitivoli/kielileiri

Lisätietoja antavat Kielikampuksen tutkimuskoordinaattori Emese Mátyás (kielikampus@jyu.fi, 040-8053218) ja leirin projektipäällikkö Kaisa Eirtola (046 9093145).

Kielileirin www-sivuilla voit tutustua myös viimevuotisen leirin antiin, ks. http://kielikampus.jyu.fi/tapahtuma/kesaleiri/