FM Samu Kytölän väitöstilaisuus

Aika:  perjantai 22. helmikuuta 2013, 13.00-16.00
Paikka:Seminaarinmäki, Päärakennus, C 1

FM Samu Kytölän englannin kielen väitöskirjan ”Multilingual language use and metapragmatic reflexivity in Finnish internet football forums: a study in the sociolinguistics of globalization” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Alexandra Georgakopolou-Nunes (King’s College, Lontoo) ja kustoksena professori Sirpa Leppänen (Jyväskylän yliopisto).

Dissertation:  M.A. Samu Kytölä
Date: Feb 22, 2013 01:00 PM-04:00 PM
Location:Seminaarinmäki, Main building, C 1

M.A. Samu Kytölä defends his doctoral dissertation in the English language ”Multilingual language  use and metapragmatic reflexivity in Finnish  internet football forums: a  study in the sociolinguistics of  globalization”. Opponent Professor Alexandra Georgakopolou-Nunes (King’s  College, Lontoo) and custos Professor Sirpa Leppänen (University of Jyväskylä).