FM Jari Kokkisen väitöstilaisuus

FM Jari Kokkisen englannin kielen väitöskirjan ”Racial discourse in James Baldwin’s Blues for Mister Charlie (1964). Drama and the hegemonic struggle” tarkastustilaisuus pidetään pe 14.12.2012 klo 12 Vanhassa juhlasalissa (S212). Vastaväittäjänä professori Mikko Tuhkanen (Texas A&M University, Yhdysvallat) ja kustoksena professori Sirpa Leppänen (Jyväskylän yliopisto).

***

M.A. Jari Kokkinen defends his doctoral dissertation titled ”Racial discourse in James Baldwin’s Blues for Mister Charlie (1964). Drama and the hegemonic struggle” on 14 Dec 2012, 12.00 pm at Seminaarinmäki, Old festival hall, S212. Opponent Professor Mikko Tuhkanen (Texas A&M University, USA) and Custodian Professor Sirpa Leppänen (University of Jyväskylä).