FM Eeva Takalan väitöstilaisuus

FM Eeva Takalan soveltavan kielitieteen väitöskirjan Hyvän haastattelun jäljillä. Haastatteluvuorovaikutuksen ihanteet oppikirjaohjeissa ja opinnäytteiden menetelmäkuvauksissa. tarkastustilaisuus pidetään to 20.12.2012 klo 12 Vanhassa juhlasalissa (S212). Vastaväittäjänä toimii dosentti Anne Mäntynen (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Sari Pöyhönen

***

M.A. Eeva Takala defends her doctoral dissertation titled ”Hyvän haastattelun jäljillä. Haastatteluvuorovaikutuksen ihanteet oppikirjaohjeissa ja opinnäytteiden menetelmäkuvauksissa.” on 20 Dec 2012, 12 pm at Seminaarinmäki, Old festival hall, S212. Opponent Anne Mäntynen (University of Helsinki) and Custodian Professor Sari Pöyhönen (University of Jyväskylä).