FM Anu Karjalaisen väitöstilaisuus 27.10. klo 12

FM Anu Karjalaisen soveltavan kielitieteen (kielten laitos) väitöskirjan Liikkuva ja muuttuva suomi. Diskursiivis-etnografinen tutkimus amerikansuomalaisten kielielämäkerroista tarkastustilaisuus pidetään lauantaina 27.10.2012 klo 12 Vanhassa juhlasalissa S212. Vastaväittäjänä toimii professori emeritus Erling Wande (Tukholman yliopisto) ja kustoksena professori Sari Pietikäinen.

***

Anu Karjalainen will defend her Ph.D. thesis Liikkuva ja muuttuva suomi. Diskursiivis-etnografinen tutkimus amerikansuomalaisten kielielämäkerroista on Saturday, October 27, 2012, at 12 in S212. Professor Erling Wande (University of Stockholm) will act as Opponent and professor Sari Pietikäinen as Chair (Custos) of the event.