Mukamas-kuoron kevätkonsertti 15.5.2018 klo 17.00

• Milloin 15.05.2018 klo 17.0018.00 (Europe/Helsinki / UTC300)
  • Missä Seminariumin juhlasali (S 212), Jyväskylän yliopisto
  • Web-osoite Web-osoite
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Kielikampuksen Mukamas-kuoro on koko nelivuotisen olemassaolonsa ajan laulanut Katriina Mathlinin johdolla. Nyt tämä mahtava musiikkipedagogi on suuntaamassa kohti uusia seikkailuja.

Mukamas-kuoro järjestää Katriinan kunniaksi tunnin pituisen jäähyväiskonsertin Seminariumin juhlasalissa (S 212) tiistaina 15.5. klo 17.00. Kevätkonsertissa matkataan sävelten siivin Suomesta Euroopan kautta aina Afrikan mantereelle. Välilaskujen viihdykkeenä esiintyy lauluyhtye Heikko aste.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Tapahtuman mainos

* * * * *

Kielikampus on Jyväskylän yliopiston kielikeskuksen, kieli- ja viestintätieteiden laitoksen, Soveltavan kielentutkimuksen keskuksen ja opettajankoulutuslaitoksen kielipedagogiikan yhteishanke.

"Että tämäkin vielä! Teillä [Kielikampuksella] on kuoro! Mitä muuta teillä vielä on?"
– ihastunut ja kateellinen Suomen yliopistojen kielikeskusten verkoston puheenjohtaja nähtyään Mukamaksen keikan