Language Campus Postgraduate group – tukea tutkimuksentekoon ja urasuunnitteluun - come and join the writing meetings!

Kielikampuksen postgraduate group
  • Milloin 12.12.2017 klo 13.0016.00 (UTC / UTC0)
  • Missä X-rakennus ja Agora
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

(Scroll down for the English version)

Language Campus Postgraduate group on työryhmä, joka suunnittelee ja järjestää Kielikampuksen jatko-opiskelijoille ja postdoceille tutkimustoimintaa ja urasuunnittelua tukevia seminaareja ja työpajoja. Postgraduate-ryhmä kokoontuu muutaman kerran lukuvuodessa ja mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki kielikampuksen jatko-opiskelijat ja postdocit. Mukaan pääsee laittamalla sähköpostia ryhmän vetäjälle Kati Dlaskelle (kati.dlaske@jyu.fi). Postgraduate-ryhmä järjestää myös kaikille avoimia kirjoitustapaamisia, joiden tarkoituksena on tarjota tila kirjoittamiseen vertaistuen ja ryhmäpaineen kannustamana. Language Campus Peer Support Group puolestaan järjestää kaikille kielikampuksen jatko-opiskelijoille ja postdoceille avoimia tapaamisia, jotka tarjoavat mahdollisuuden keskustella nuorten tutkijoiden huolista ja ilon aiheista vertaisten kanssa. Tapaamisista ja tapahtumista saa tietoa mm. kielikampus-listan kautta. Tervetuloa mukaan!

Kielikampuksen post-graduate -ryhmä järjestää Kielikampuksen ja viestintätieteiden tutkijoille ja jatko-opiskelijoille kirjoitustapaamisia, joihin olet lämpimästi tervetullut aikataulusi mukaan ilman ilmoittautumista.

Tökkiikö kirjoittaminen? Tule hakemaan lisäpotkua Kielikampuksen kirjoitustapamisista. Kielikampuksen post-graduate -ryhmä järjestää kirjoitustapaamisia, joihin olet tervetullut ilman ilmoittautumista. Tässä ovat seuraavat tapaamiset:

• torstaina 2.11.2017 klo 13.00–16.00, Ag B112.2 (Latin)
  • tiistaina 14.11.2017 klo 9.00–12.00, Ag B212.1 (Finland)
  • tiistaina 28.11.2017 klo 9.00–12.00, X151
  • tiistaina 12.12.2017 klo 13.00–16.00, Ag B113.1 (Europe)

Varatut tilat ovat tietokoneluokkia, joten et tarvitse omaa konetta mukaan.

Kirjoitustapaamisten tarkoituksena on varata kalenterista aikaa, jolloin keskitytään kirjoittamaan vertaistuessa ja ryhmäpaineessa. Voit työstää mitä tahansa tekstiä, kuten tutkimusartikkelia, rahoitushakemusta tai konferenssiesitelmää. Aluksi ja lopuksi käydään läpi, mitä aiotaan kirjoittaa ja miten kirjoittaminen sujui, mutta suurin osa ajasta käytetään kirjoittamiseen. Kirjoittamisesta keskusteleminen kahvin tai lounaan merkeissä on suositeltavaa, mutta itse tapaamiset pyhitetään kirjoittamiselle, ei puhumiselle tai luennoimiselle. Tapaamisia suositellaan erityisesti väitöskirjaa tekeville ja muille nuorille tutkijoille, mutta ne ovat avoimia kaikille kielikampuslaisille ja Kieli- ja viestintätieteiden laitoksen väelle.

***

Are you stuck with your writing? Come and join us to get a boost! Language Campus’ post-graduate group organizes writing meetings, which you are warmly invited to join without any registration! The planned sessions are as follows:

• Thursday 2.11.2017 klo 13.00–16.00, Ag B112.2 (Latin)
  • Tuesday  14.11.2017 klo 9.00–12.00, Ag B212.1 (Finland)
  • Tuesday  28.11.2017 klo 9.00–12.00, X151
  • Tuesday  12.12.2017 klo 13.00–16.00, Ag B113.1 (Europe)

The booked rooms are computer classes, so you don’t need to bring a laptop.

The goal of the meetings is to set aside time for writing together, in the spirit of peer support and peer pressure! You can write anything you are working on at that moment: funding applications, conference papers, research articles… The meetings will start with quick introductions about what we are going to write, and they will end with quick reflections on how the writing went, but most of the time will be spent writing. We encourage informal discussions about the writing over lunch or coffee, but the sessions are dedicated to writing, not speaking or lecturing. We recommend the meetings especially for PhD candidates and early career researchers but they are open to everybody at the Language Campus and the Department of Language and Communication Studies.