Kielikampuksen Mukamas-kuoro etsii uusia laulajia

Kielikampuksen Mukamas-kuoro
  • Milloin 17.01.2018 klo 16.1517.45 (UTC / UTC0)
  • Missä Seminarium (myös Musica)
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal
Mukamas-kuoro

Mukamas-kuoro on tammikuussa 2015 toimintansa aloittanut kuoro, joka koostuu Kielikampuksen henkilökunnasta. Taaperoiälleen tyypillisellä tavalla Mukamas etsiskelee viikoittain kehostaan uusia ääniä, taitoja ja ulottuvuuksia ja tapailee rohkeasti horjuviakin askelkuvioita. Musiikillisen toiminnan keskiössä on etsiä ja löytää omaan ääneen rentoa ja luonnollista tuottotapaa omalla taitotasolla ja kokeilla erilaista ohjelmistoa. Kahden toimintavuotensa aikana kuoro on laulanut muun muassa afrikkalaista kansanmusiikkia, räppiä ja Mozartia. Mukamas-kuoron erityisvahvuuksia ovat vahva lavailmaisu ja heittäytyvä meininki, joihin panostamme työskentelyssämme jatkossakin. Tärkeää on tekemisen ilo sekä yhteys itseemme ja toisiimme. Kuoron harjoituksissa virheet ovat tervetulleita ja jokaisella on lupa laulaa myös nuotin vierestä – siellä on paljon tilaa meille kaikille!

Uudet laulajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan laulamaan! Kevätkausi starttaa jälleen 17.1.2018 alkaen. Harjoittelemme keskiviikkoisin klo 16.15–17.45. Kuoroa johtaa musiikki- ja draamakasvatuksen opiskelija Katriina Vesalainen, johon voit ottaa yhteyttä sähköpostitse: katriina.a.vesalainen@student.jyu.fi