Language Campus Postgraduate group – tukea tutkimuksentekoon ja urasuunnitteluun

Language Campus Postgraduate group on työryhmä, joka suunnittelee ja järjestää Kielikampuksen jatko-opiskelijoille ja postdoceille tutkimustoimintaa ja urasuunnittelua tukevia seminaareja ja työpajoja.

Postgraduate-ryhmä kokoontuu muutaman kerran lukuvuodessa ja mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki kielikampuksen jatko-opiskelijat ja postdocit. Mukaan pääsee laittamalla sähköpostia ryhmän vetäjälle Kati Dlaskelle (kati.dlaske@jyu.fi). Postgraduate-ryhmä järjestää myös kaikille avoimia kirjoitustapaamisia, joiden tarkoituksena on tarjota tila kirjoittamiseen vertaistuen ja ryhmäpaineen kannustamana. Language Campus Peer Support Group puolestaan järjestää kaikille kielikampuksen jatko-opiskelijoille ja postdoceille avoimia tapaamisia, jotka tarjoavat mahdollisuuden keskustella nuorten tutkijoiden huolista ja ilon aiheista vertaisten kanssa. Tapaamisista ja tapahtumista saa tietoa mm. kielikampus-listan kautta. Tervetuloa mukaan!

Kielikampuksen post-graduate -ryhmä järjestää Kielikampuksen ja viestintätieteiden tutkijoille ja jatko-opiskelijoille kirjoitustapaamisia, joihin olet lämpimästi tervetullut aikataulusi mukaan ilman ilmoittautumista.

Kevään ja kesän 2017 tapaamiset:

• Maanantai 8.5.2017 klo 9.00–12, Ag B113.1 (Europe)
  • Tiistai 23.5.2017 klo 9.00–12, X151
  • Tiistai 6.6.2017 klo klo 9.00–12, Ag B211.1 (Sovjet)
  • Maanantai 19.6.2017 klo 9.00–16, X151
  • Tiistai 20.6. klo 9.00–16, X151

Varatut tilat ovat tietokoneluokkia, joten et tarvitse omaa konetta mukaan.

Tarkoituksena on varata kalenterista aikaa, jolloin keskitytään kirjoittamaan vertaistuessa ja ryhmäpaineessa. Voit keskittyä mihin vain sinulle ajankohtaiseen: rahoitushakemukseen, konferenssiesitelmään, tutkimusartikkeliin… Aluksi ja lopuksi käydään läpi, mitä aiotaan kirjoittaa ja miten kirjoittaminen sujui, mutta suurin osa ajasta käytetään kirjoittamiseen. Kirjoittamisesta keskusteleminen kahvin tai lounaan merkeissä on suositeltavaa, mutta itse tapaamiset pyhitetään kirjoittamiselle, ei puhumiselle tai luennoimiselle. Tapaamisia suositellaan erityisesti väitöskirjaa tekeville ja muille nuorille tutkijoille, mutta ne ovat avoimia kaikille muillekin.

Nähdään kirjoitustapaamisissa!

Language Campus’ post-graduate group is organising writing meetings for researchers and PhD candidates of Language Campus and Department of Communication. You are warmly invited to join without any registration!

The planned sessions are as follows:

• Monday 8.5. at 9.00–12, Ag B113.1 (Europe)
  • Tuesday 23.5. at 9.00–12, X151
  • Tuesday 6.6. at 9.00–12, Ag B211.1 (Sovjet)
  • Monday 19.6. at 9.00–16, X151
  • Tuesday 20.6. klo 9.00–16, X151

The booked rooms are computer classes, so you don’t need to bring a laptop.

The goal of the meetings is to set aside time for writing together, in the spirit of peer support and peer pressure! You can write anything you are working on at that moment: funding applications, conference papers, research articles… The meetings will start with quick introductions about what we are going to write, and they will end with quick reflections on how the writing went, but most of the time will be spent writing. We encourage informal discussions about the writing over lunch or coffee, but the sessions are dedicated to writing, not speaking or lecturing. We recommend the meetings especially for PhD students and early career researchers but they are open to everybody.

See you in the writing sessions!