Kielikampuksen Mukamas-kuoro etsii joukkoonsa uusia laulajia

Mukamas-kuoro on tammikuussa 2015 toimintansa aloittanut kuoro, joka koostuu Kielikampuksen henkilökunnasta. Taaperoiälleen tyypillisellä tavalla Mukamas etsiskelee viikoittain kehostaan uusia ääniä, taitoja ja ulottuvuuksia ja tapailee rohkeasti horjuviakin askelkuvioita. Musiikillisen toiminnan keskiössä on etsiä ja löytää omaan ääneen rentoa ja luonnollista tuottotapaa omalla taitotasolla ja kokeilla erilaista ohjelmistoa. Kahden toimintavuotensa aikana kuoro on laulanut muun muassa afrikkalaista kansanmusiikkia, räppiä ja Mozartia. Mukamas-kuoron erityisvahvuuksia ovat vahva lavailmaisu ja heittäytyvä meininki, joihin panostamme työskentelyssämme jatkossakin. Tärkeää on tekemisen ilo sekä yhteys itseemme ja toisiimme. Kuoron harjoituksissa virheet ovat tervetulleita ja jokaisella on lupa laulaa myös nuotin vierestä – siellä on paljon tilaa meille kaikille!

Uudet laulajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan laulamaan! Harjoittelemme keskiviikkoisin klo 16.15–17.45 Musican salissa M103. Kuoroa johtaa musiikki- ja draamakasvatuksen opiskelija Katriina Vesalainen, johon voit ottaa yhteyttä sähköpostitse: katriina.a.vesalainen@student.jyu.fi