Euroopan kielten päivän juhlintaa tiistaina 26.9.2017 yliopiston päärakennuksella

Jyväskylän yliopiston kieliaineet juhlivat  Euroopan kielten päivää tiistaina 26.9.2017 vasta-avatun päärakennuksen ala-aulassa kaikille avoimella Kielten juhlalla. Tänä vuonna kielten opiskelijoiden projektikurssin järjestämässä tapahtumassa oli esillä reilu tusina uusia ja vanhoja eurooppalaisia kieliä kulttuureineen. Kukin kieli esittäytyi omalla pisteellään.

Pisteitä yhdisti rastivisa: osallistujat kiersivät pisteitä, joilta kustakin löysi vastauksen yhteen visakysymykseen. Rastivisan suorittajat osallistuvat arvontaan. Rastivisan kielenkiintoiset palkinnot arvottiin vähintään kuuteen kysymykseen oikein vastanneiden kesken ja onni suosi seuraavia:

Karina

Heli

Gordey

Niklas

Roope

Pyry

Juuso

Tiget

Ronja

Eerika

Voittajille on lähtenyt onnenpotkusta tieto sähköpostitse.

Euroopan kielten päivän rastivisan vastaukset

Lisätietoja:

Katja Mäntylä