Info

Nämä web-sivut ovat Jyväskylän yliopiston Kielikampuksen verkkopalvelu, jonka tarkoituksena on ensisijaisesti toimia tietolähteenä henkilöille, jotka hakevat tietoa Kielikampuksen toiminnasta, tapahtumista ja tutkimuksesta. Lisäksi sivuilla on materiaalia henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet opiskelusta tai työskentelystä Kielikampuksella. Näillä sivuilla oleva materiaali on suojattu tekijänoikeudella. Materiaalia ei saa käyttää muussa yhteydessä ilman tekijänoikeuksien haltijoiden nimenomaista lupaa lukuun ottamatta sitä, mitä Tekijänoikeuslaissa (404/1961) on sanottu aineistojen uudelleen käytöstä. Pyrimme varmistamaan, että sivustolla oleva informaatio olisi tarkkaa, ajankohtaista ja oikeaa. Emme kuitenkaan takaa sitä. Sivuilla olevia tietoja ei voida pitää Kielikampusta, Kielikampuksen toimijoita tai yliopistoa sitovina ilmoituksina.

Julkaisun tiedot

Julkaisija: Jyväskylän yliopiston Kielikampus (Jyväskylän yliopiston kielikeskus, kieli- ja viestintätieteiden laitos, Soveltavan kielentutkimuksen keskus ja opettajankoulutuslaitoksen kielipedagogiikka)
Vastaava toimittaja: Eeva-Leena Haapakangas
Julkaisuajankohta: Julkaistu ensimmäisen kerran helmikuussa 2011. Julkaisun sisältöä päivitetään säännöllisesti.

Julkaisun toteutus:
Graafinen ilme: Antti Myöhänen
Tekninen toteutus: Heikki Parkkonen, Juho Korvola, Jere Jaatinen
Valokuvat ja videot:
Kuvaajina: Marika Lappalainen, Katariina Nyman, Katja Mäntylä, Marlen Harrison, Mikko Jäkälä, Riikka Nissi, Emese Mátyás, Mia Hyytiä ja Viivi Kivi (JYY Viestintä)
Esiintyjinä: Paavo Nisula, Mika Tompuri, Tanja Kyllönen, Suvi Vanhalakka, Juhana Salonen, Anna Puupponen, Henna Syrjälä, Olga Nuutinen, Jarkko Keränen, Silja Ruonala, Minna Lapakko, Natalie Paulanto, Jennifer Nelson, Britta Meyer, Kate Warren, Sami Myllymäki, Henna-Riika Pitkänen, Jens Holmberg, Laura Rättyä, Toni Turu, Janne Niemiaho, Ville Kallinen, Tuuli Nissinen, Hannele Dufva, Jaana Kolu, Aleksei Lobski, Bertold Fuchs, Jean-Michael Kalmbach, Anna Kyppö, Vesa Jarva